Yhtiön esittely

Rovakairan Verkonrakennus Oy on osa Rovakaira-konsernia. Yhtiö jatkaa Rovakairan yli 70-vuotista perinnettä sähkönjakeluverkkojen ja niihin liittyvien laitteistojen suunnittelussa, rakentamisessa, huollossa ja viankorjauksessa. Rovakairan Verkonrakennus Oy perustettiin vuonna 2012 ja perustamisen yhteydessä Rovakairan asennustoiminta siirrettiin uuteen yhtiöön. Siitä lähtien Rovakairan Verkonrakennus on vastannut Rovakairan sähkönjakeluverkkojen ylläpidosta ja rakentamisesta. Yhtiön koko osakekannan omistaa emoyhtiö Rovakaira.

Tarjoamme kaikki palvelut sähkönjakeluverkkoihin liittyen joustavasti ja rautaisella ammattitaidolla. Laatu on meille ensisijaisen tärkeä asia ja osaava henkilöstömme takaa sen, että työn jälki on aina ensiluokkaista. Kuten mekin, yhteistyökumppanimme ovat pitkän linjan luotettavia toimijoita. Osoituksena pitkäjänteisesti laatuun panostamisesta yrityksellemme on myönnetty RALA-sertifikaatti.

Toimimme laajasti koko Pohjois-Suomen alueella ja tarvittaessa myös kauempanakin. Olemme tottuneet toimimaan pohjoisen haastavissa olosuhteissa jokaisena vuodenaikana. Henkilökuntaa meillä on noin 50 henkilöä ja toimipisteverkostomme kattaa koko Lapin. Toimipisteemme sijaitsevat Rovaniemellä, Kittilässä ja Sodankylässä.