Töitä rakentavassa ilmapiirissä

Rovakairan Verkonrakennus Oy tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden ryhtyä työskentelemään osana menestyksekästä lappilaista tarinaa. Meillä pääset toteuttamaan ja kehittämään ammattitaitoasi yhdessä muiden alan tekijöiden kanssa.

Toimialueemme on koko Lappi

Olemme ylpeitä, kun saamme olla osaltamme varmistamassa hyvinvointia Lapin ihmisille ja yrityksille rakentamalla sekä ylläpitämällä sähkönjakeluverkkoja. Työskentely meillä on mielekästä hyvän kaluston sekä kunnollisten työvälineiden ansiosta. Työnantajana olemme tarpeen vaatiessa joustavia ja kuuntelemme toiveitasi. Meillä pääset mukaan kannustavaan palkkiojärjestelmään, tarjoamme myös hyviä työsuhde-etuja sekä kattavan työterveyshuollon ja tärkeimmän, eli leppoisan työporukan!

Pääset työskentelemään mielenkiintoisissa kohteissa ympäri Lapin maakuntaa, sillä toimialueenamme on koko Lappi. Päätoimipaikkamme sijaitsee Rovaniemellä ja kaksi muuta toimipistettämme sijaitsevat Sodankylässä ja Kittilässä.

Tuleville ammattilaisille

Rovakairan Verkonrakennus Oy on nappivalinta sinulle, joka etsit perinteistä ja vakaata lappilaista yhtiötä työnantajaksi. Meillä pääset rakentamaan itsellesi mielenkiintoista ja palkitsevaa työuraa. Rovakairan Verkonrakennus Oy on verkonrakennusyhtiö, joka kuuluu Rovakaira-konserniin. Rovakairalla on vuosikymmenien kokemus sähkönjakeluverkkojen ja niihin liittyvien laitteistojen suunnittelussa, rakentamisessa, huollossa ja viankorjauksessa.

Tarvitsemme jatkuvasti uusia osaajia. Sähköalan koulutusta suorittavat tulevaisuuden osaajat voivat hakea työharjoitteluun sekä kesätöihin Rovakairan Verkonrakennukselle. Meille voi hakeutua myös työskentelemään oppisopimuksella. Teemme tiivistä yhteistyötä alueen oppilaitosten kanssa ja tarjoamme tuleville ammattilaisille monipuolisen harjoittelupaikan. Arvostamme uuden tiedon omaksumista ja itsensä kehittämistä. Haluamme huolehtia ammattitaitosi kehittämisestä ja päivittämisestä kannustamalla lisäkoulutukseen työn ohessa.


Avoimet työpaikat

SÄHKÖINSINÖÖRI Rovaniemelle

Haemme sähköinsinööriä vastaamaan teknisen yksikkömme toiminnasta. Vastuullesi kuuluvat mm. sähköasemilla ja voimalaitoksilla tehtävien töiden koordinoiminen sekä sähkölaitosasentajien työnjohtajana toimiminen.
Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, nuorekkaan työyhteisön, vastuullisen ja monipuolisen tehtävänkuvan, vakaat työnäkymät ja kilpailukykyiset työsuhde-edut. Kuulut myös yrityksen johtoryhmään.
Arvostamme laaja-alaista kokemusta sähkönjakeluverkkojen rakentamis-, huolto- ja ylläpitotehtävistä sekä esimieskokemusta. Koulutukseltasi olet todennäköisesti sähkövoimatekniikan insinööri. Toimipaikkasi sijaitsee Rovaniemen toimipisteellä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Ville Autio, ville.autio@rovakaira.fi, 040 6646262. Lähetä hakemus 31.7.2021 mennessä alla olevan hakemuslomakkeen kautta.


KONEASENTAJA/KALUSTOVASTAAVA Rovaniemelle

Vastaat kalustomme sekä työvälineidemme ylläpidosta. Kalustoomme kuuluu mm. nosturilla varustettuja kuorma-autoja, pakettiautoja, moottorikelkkoja ja mönkijöitä sekä paljon erilaisia työvälineitä. Sinulla voi olla kokemusta esimerkiksi raskaan kaluston asentajan tehtävistä. Arvostamme kokemusta kuormausnostureiden käytöstä ja huollosta.
Ota rohkeasti yhteyttä jos olet kiinnostunut tehtävästä. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Ville Autio, ville.autio@rovakaira.fi, 040 6646262. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


SÄHKÖLAITOSASENTAJA Rovaniemelle

Sähköasemien ja voimalaitosten kunnossapito- ja huoltotöihin. Sinulla on sähköasentajan, -teknikon tai -insinöörin koulutus ja lisäksi aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä.


VERKOSTOASENTAJIA Rovaniemelle, Sodankylään ja Kittilään

Verkostoasentajan työt kohdistuvat 0,4 ja 20 kV:n ilma- ja maakaapeliverkkoihin sekä niihin liittyviin rakenteisiin erilaisissa maasto-olosuhteissa. Sopiva koulutus tehtävään on sähköasentajan koulutus. Voit olla jo valmis ammattilainen tai vasta aloittamassa työuraasi.Ota rohkeasti yhteyttä, jos olet kiinnostunut työpaikasta.
Lisätietoja työmahdollisuuksista antaa toimitusjohtaja Ville Autio 040 6646262.