Töitä rakentavassa ilmapiirissä

Rovakairan Verkonrakennus Oy tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden ryhtyä työskentelemään osana menestyksekästä lappilaista tarinaa. Meillä pääset toteuttamaan ja kehittämään ammattitaitoasi yhdessä muiden alan tekijöiden kanssa.

Toimialueemme on koko Lappi

Olemme ylpeitä, kun saamme olla osaltamme varmistamassa hyvinvointia Lapin ihmisille ja yrityksille rakentamalla sekä ylläpitämällä sähkönjakeluverkkoja. Työskentely meillä on mielekästä hyvän kaluston sekä kunnollisten työvälineiden ansiosta. Työnantajana olemme tarpeen vaatiessa joustavia ja kuuntelemme toiveitasi. Meillä pääset mukaan kannustavaan palkkiojärjestelmään, tarjoamme myös hyviä työsuhde-etuja sekä kattavan työterveyshuollon ja tärkeimmän, eli leppoisan työporukan!

Pääset työskentelemään mielenkiintoisissa kohteissa ympäri Lapin maakuntaa, sillä toimialueenamme on koko Lappi. Päätoimipaikkamme sijaitsee Rovaniemellä ja kaksi muuta toimipistettämme sijaitsevat Sodankylässä ja Kittilässä.

Tuleville ammattilaisille

Rovakairan Verkonrakennus Oy on nappivalinta sinulle, joka etsit perinteistä ja vakaata lappilaista yhtiötä työnantajaksi. Meillä pääset rakentamaan itsellesi mielenkiintoista ja palkitsevaa työuraa. Rovakairan Verkonrakennus Oy on verkonrakennusyhtiö, joka kuuluu Rovakaira-konserniin. Rovakairalla on vuosikymmenien kokemus sähkönjakeluverkkojen ja niihin liittyvien laitteistojen suunnittelussa, rakentamisessa, huollossa ja viankorjauksessa.

Tarvitsemme jatkuvasti uusia osaajia. Sähköalan koulutusta suorittavat tulevaisuuden osaajat voivat hakea työharjoitteluun sekä kesätöihin Rovakairan Verkonrakennukselle. Meille voi hakeutua myös työskentelemään oppisopimuksella. Teemme tiivistä yhteistyötä alueen oppilaitosten kanssa ja tarjoamme tuleville ammattilaisille monipuolisen harjoittelupaikan. Arvostamme uuden tiedon omaksumista ja itsensä kehittämistä. Haluamme huolehtia ammattitaitosi kehittämisestä ja päivittämisestä kannustamalla lisäkoulutukseen työn ohessa.

Käy tutustumassa avoimiin työpaikkoihimme!


Ota rohkeasti yhteyttä, jos olet kiinnostunut työpaikasta.
Lisätietoja työmahdollisuuksista antaa toimitusjohtaja Jari Jaakola 040 5931001.