Kesätyöntekijöitä sähköverkon asennus-, kunnossapito- ja suunnittelutehtäviin

Rovaniemi • Kittilä • Sodankylä

Haemme sähköisen joukkomme vahvistuksesi kesätyöntekijöitä Rovaniemen, Kittilän ja Sodankylän toimipisteisiimme. Kyseessä ei ole hassumpi pesti, sillä meillä pääset työskentelemään sähkönjakeluverkkojen parissa oikeasti monipuolisissa ympäristöissä, välillä kaupungissa, välillä kairassa. Ja mikä parasta, mukavan ja rennon porukan kanssa! Monipuoliset työtehtävät, osaavan tiimimme tuki sekä laadukkaat työvälineet takaavat huippueväät ammattitaitosi kehittämiseen kesän aikana. Oletko sie uusi kesäkaverimme?

Työt kohdistuvat 0,4 ja 20 kV:n ilma- ja maakaapeliverkkoihin sekä niihin liittyviin rakenteisiin vaihtelevissa maasto-olosuhteissa. Haemme kesätyöntekijöitä seuraaviin tehtäviin:

Sähköverkon asennus- ja kunnossapitotehtävät
Sähköverkon suunnittelutehtävät
Teknisen yksikön tehtävät: maadoitusmittaukset (osittain reissutyö) sekä mahdollisesti voimalaitoksiin ja sähköasemiin liittyvät tehtävät


Meillä pääset tekemään oikeasti tärkeää työtä, sillä sähköverkot ovat merkittävä osa yhteiskunnan pyörittämisessä. Rovakairan Verkonrakennus Oy on verkonrakennusyhtiö, joka kuuluu Rovakaira-konserniin. Tarjoamme kaikki palvelut sähkönjakeluverkkoihin liittyen joustavasti ja rautaisella ammattitaidolla. Käy tutustumassa meihin osoitteessa https://rovakairanverkonrakennus.fi/.

Opiskelet ammattikoulussa sähköalaa tai ammattikorkeakoulussa sähkövoimatekniikkaa. Voit olla myös uraasi jo aloitteleva alan osaaja. Tehtävässä tarvitset B-luokan ajokortin, Alalla tarvittavat työturvakortit ja koulutukset katsotaan eduksi. Tehtävä on kokoaikainen kesätyö, joka ajoittuu toukokuun ja syyskuun väliselle ajalle. Työsuhteen aloitusajankohta sovitaan erikseen ja palkkaus sähköalan työehtosopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksen ja CV:n pian tai viimeistään 14.4.2023 mennessä oheisen linkin kautta.

Jäitkö vielä miettimään? Olethan rohkeasti meihin yhteydessä! Lisätietoja sinulle antaa:

Rovaniemi: Tuomas Takala, puh. 040 7194 463, tuomas.takala@rovakaira.fi
Kittilä: Jonne Juotasniemi, puh. 040 1931 726, jonne.juotasniemi@rovakaira.fi
Sodankylä: Juha Kaltiokumpu, puh. 040 129 2969, juha.kaltiokumpu@rovakaira.fi
Suunnittelu: Samuli Pöyliö, puh. 0403589074, samuli.poylio@rovakaira.fi
Tekninen yksikkö: Ari-Pekka Soikkeli, puh. 0408210153, ari-pekka.soikkeli@rovakaira.fi