SÄHKÖINSINÖÖRI Rovaniemelle

Haemme sähköinsinööriä vastaamaan teknisen yksikkömme toiminnasta. Vastuullesi kuuluvat mm. sähköasemilla ja voimalaitoksilla tehtävien töiden koordinoiminen sekä sähkölaitosasentajien työnjohtajana toimiminen.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, nuorekkaan työyhteisön, vastuullisen ja monipuolisen tehtävänkuvan, vakaat työnäkymät ja kilpailukykyiset työsuhde-edut. Kuulut myös yrityksen johtoryhmään.

Arvostamme laaja-alaista kokemusta sähkönjakeluverkkojen rakentamis-, huolto- ja ylläpitotehtävistä sekä esimieskokemusta. Koulutukseltasi olet todennäköisesti sähkövoimatekniikan insinööri. Toimipaikkasi sijaitsee Rovaniemen toimipisteellä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Ville Autio, ville.autio@rovakaira.fi, 040 6646262. Lähetä hakemus 31.7.2021 mennessä alla olevan hakemuslomakkeen kautta.


KONEASENTAJA/KALUSTOVASTAAVA Rovaniemelle

Vastaat kalustomme sekä työvälineidemme ylläpidosta. Kalustoomme kuuluu mm. nosturilla varustettuja kuorma-autoja, pakettiautoja, moottorikelkkoja ja mönkijöitä sekä paljon erilaisia työvälineitä. Sinulla voi olla kokemusta esimerkiksi raskaan kaluston asentajan tehtävistä. Arvostamme kokemusta kuormausnostureiden käytöstä ja huollosta.

Ota rohkeasti yhteyttä jos olet kiinnostunut tehtävästä. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Ville Autio, ville.autio@rovakaira.fi, 040 6646262. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


SÄHKÖLAITOSASENTAJA Rovaniemelle

Sähköasemien ja voimalaitosten kunnossapito- ja huoltotöihin. Sinulla on sähköasentajan, -teknikon tai -insinöörin koulutus ja lisäksi aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä.


VERKOSTOASENTAJIA Rovaniemelle, Sodankylään ja Kittilään

Verkostoasentajan työt kohdistuvat 0,4 ja 20 kV:n ilma- ja maakaapeliverkkoihin sekä niihin liittyviin rakenteisiin erilaisissa maasto-olosuhteissa. Sopiva koulutus tehtävään on sähköasentajan koulutus. Voit olla jo valmis ammattilainen tai vasta aloittamassa työuraasi.
Ota rohkeasti yhteyttä, jos olet kiinnostunut työpaikasta.
Lisätietoja työmahdollisuuksista antaa toimitusjohtaja Ville Autio 040 6646262.