MAASTOSUUNNITTELIJA

Rovakairan Verkonrakennus Oy on Lapissa toimiva verkonrakennusyhtiö, joka kuuluu Rovakaira-konserniin. Toimimme laajasti koko Pohjois-Suomen alueella ja tarvittaessa myös kauempanakin. Olemme tottuneet toimimaan pohjoisen haastavissa olosuhteissa jokaisena vuodenaikana. Henkilökuntaa meillä on noin 50 henkilöä ja toimipisteverkostomme kattaa koko Lapin. Toimipisteemme sijaitsevat Rovaniemellä, Kittilässä ja Sodankylässä.

Haemme nuorekkaan joukkomme vahvistukseksi maastosuunnittelijaa. Toimipisteesi voi olla joko Kittilä tai Sodankylä. Maastosuunnittelijana osallistut sähkönjakeluverkkojen suunnittelutehtäviin. Työt kohdistuvat pääasiassa 20kV ja 0,4kV ilma- ja maakaapeliverkkoihin sekä niihin liittyviin rakenteisiin erilaisissa maasto-olosuhteissa. Meillä saat työsi tueksi ammattitaitoisen tiimin, hyvän kaluston sekä kunnolliset työvälineet.

Odotamme sinulta vähintään sähköalan peruskoulutusta ja useamman vuoden työkokemusta verkostoasentajan tai maastosuunnittelijan tehtävistä. Vaadimme hakijalta myös B-luokan ajokortin. Alalla tarvittavat työturvakortit ja koulutukset sekä C-luokan ajokortti katsotaan eduksi. Kannustamme sinua kouluttautumiseen työn ohella. Työsuhteen aloitusajankohta sovitaan erikseen ja palkkaus sähköalan työehtosopimuksen mukaan.

Monipuolisten ja sopivasti haastavien työtehtävien lisäksi tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut kuten lounas- ja virike-edun, työsuhdepyöräedun, laajat työterveyspalvelut sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, pyydämme lähettämään hakemuksen ja CV:n 9.12.2022 mennessä osoitteeseen jari.jaakola@rovakaira.fi.

Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa:
Jari Jaakola, puh. 040 5931 001
Samuli Pöyliö, puh. 040 358 9074, sähköposti samuli.poylio@rovakaira.fiHAEMME JATKUVASTI AMMATTILAISIA JOUKKOOMME

Kannattaa jättää avoin hakemus, jos sopivaa paikkaa ei ole avoinna, meitä kiinnostaa mitä osaamista sinulla on!


Voit myös ottaa suoraan yhteyttä Jari Jaakolaan: jari.jaakola@rovakaira.fi /0405931001