SÄHKÖINSINÖÖRI Rovaniemelle

Haemme sähköinsinööriä vastaamaan teknisen yksikkömme toiminnasta. Vastuullesi kuuluvat mm. sähköasemilla ja voimalaitoksilla tehtävien töiden koordinoiminen sekä sähkölaitosasentajien työnjohtajana toimiminen.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, nuorekkaan työyhteisön, vastuullisen ja monipuolisen tehtävänkuvan, vakaat työnäkymät ja kilpailukykyiset työsuhde-edut. Kuulut myös yrityksen johtoryhmään.

Arvostamme laaja-alaista kokemusta sähkönjakeluverkkojen rakentamis-, huolto- ja ylläpitotehtävistä sekä esimieskokemusta. Koulutukseltasi olet todennäköisesti sähkövoimatekniikan insinööri. Toimipaikkasi sijaitsee Rovaniemen toimipisteellä.

Lisätietoja tehtävästä antaa va. toimitusjohtaja Arto Moilanen, arto.moilanen@rovakaira.fi, 0500 286 542. Lähetä hakemus 30.9.2021 mennessä alla olevan hakemuslomakkeen kautta.KUNNOSSAPITOASENTAJA Rovaniemelle

pienten vesivoimalaitosten käynnissäpitoon (2 kpl) ja määräaikaishuoltoon yhteistyössä asiakkaamme kanssa. Lisäksi tehtäviin sisältyy oman kuljetuskalustomme ylläpidosta ja korjauksista huolehtiminen.

Arvostamme työkokemusta ja osaamista voimalaitosten asennuksiin ja ylläpitoon liittyvissä tehtävissä.
Tehtäviä voidaan tarkentaa kokemuksesi ja osaamisesi huomioiden. Tuemme osaamistasi lisäkoulutuksilla.

Sopiva koulutus tehtäviin on mekaanisen kunnossapidon peruskoulutus.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan lisäksi hyvät henkilöstöedut.

Jos kiinnostuit ja haluat lisätietoja, voit ottaa yhteyttä sähköpostilla hannu.lehtinen@rovakaira.fi tai soittamalla 0400 692013.
Lähetä hakemuksesi sähköpostilla 8.10.2021 mennessä yllämainittuun osoitteeseen.VERKOSTOASENTAJIA Rovaniemelle, Sodankylään ja Kittilään

Verkostoasentajan työt kohdistuvat 0,4 ja 20 kV:n ilma- ja maakaapeliverkkoihin sekä niihin liittyviin rakenteisiin erilaisissa maasto-olosuhteissa. Sopiva koulutus tehtävään on sähköasentajan koulutus. Voit olla jo valmis ammattilainen tai vasta aloittamassa työuraasi.
Ota rohkeasti yhteyttä, jos olet kiinnostunut työpaikasta.
Lisätietoja työmahdollisuuksista antaa va. toimitusjohtaja Arto Moilanen 0500 286 542.