Verkostoasentaja

Rovaniemi • Kittilä • Sodankylä

Haemme sähköisen joukkomme vahvistuksesi verkostoasentajia Rovaniemen, Kittilän ja Sodankylän toimipisteisiimme. Verkostoasentajana työpäiväsi koostuvat sähkönjakeluverkkojen asennus- ja kunnossapitotehtävistä. Työt kohdistuvat 0,4 ja 20 kV:n ilma- ja maakaapeliverkkoihin sekä niihin liittyviin rakenteisiin vaihtelevissa maasto-olosuhteissa. Osaavan tiimimme tuki sekä laadukkaat työvälineet takaavat onnistumisen työssäsi jokaisena päivänä. Meillä pääset tekemään oikeasti tärkeää työtä, sillä sähköverkot ovat merkittävä osa yhteiskunnan pyörittämisessä. Rovakairan Verkonrakennus Oy on verkonrakennusyhtiö, joka kuuluu Rovakaira-konserniin. Tarjoamme kaikki palvelut sähkönjakeluverkkoihin liittyen joustavasti ja rautaisella ammattitaidolla. Toiminta-alueemme peittää koko Lapin ja olemmekin tottuneet toimimaan pohjoisen haastavissa olosuhteissa jokaisena vuodenaikana. Tässä kohtaa ei ole syytä kuitenkaan pelästyä. Et sinä yksin tule tästä vastaamaan, vaan meitä on täällä 50 muutakin. Käy tutustumassa meihin osoitteessa https://rovakairanverkonrakennus.fi/.

Tehtävässä menestyt sähköalan peruskoulutuksella ja 1-3 vuoden aikaisemmalla kokemuksella vastaavista tehtävistä. Mikäli eristin, amka ja johdin ei heti herätä kellojasi, ei hätää. Me voimme kouluttaa sinut tehtävään ja kannustamme muutenkin kouluttautumiseen työn ohella. Alalla tarvittavat työturvakortit ja koulutukset sekä C-luokan ajokortti katsotaan eduksi. Työsuhteen aloitusajankohta sovitaan erikseen ja palkkaus sähköalan työehtosopimuksen mukaan.

Haluamme varmistaa, että sinulla on aidosti hyvä olla töissä ja tietysti myös töiden jälkeen. Meillä on rento ja kannustava ilmapiiri työpaikalla, jossa luottamus ja kaverin auttaminen ovat avainasemassa. Monipuolisiin työsuhde-etuihin kuuluu esimerkiksi lounas- ja virike-etu, työsuhdepyöräetu, kattavat työterveyspalvelut, vapaa-ajantapaturmavakuutus sekä Levin mökki.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksen ja CV:si alla olevasta painikkeesta!

Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa:

Jari Jaakola, puh. 040 5931 001
Rovaniemi: Tuomas Takala, puh. 040 7194 463, tuomas.takala@rovakaira.fi
Kittilä: Jonne Juotasniemi, puh. 040 1931 726, jonne.juotasniemi@rovakaira.fi
Sodankylä: Juha Kaltiokumpu, puh. 040 129 2969, juha.kaltiokumpu@rovakaira.fi